VRF لاویتا

وی ار اف

وی ار اف یا VRF همان جریان متغیر مبرد (Variable Refrigerant Flow) را میتوان شبیه سیستم اسپلیت مرکزی با یک کنداسینگ یونیت خارجی و چندین یونیت داخلی دانست که همانند چیلر گاز مبرد توسط کندانسینگ یونیت در سیکل تبرید خنک شده اما دیگر از اواپراتور آبی و خنک کردن آب خبری نیست و خود مایع مبرد مستقیما از طریق لوله های مسی به کویل dx یونیتهای داخلی (فن کویلها) انتقال میابد و توسط آنها در تابستان محیط داخل خنک شده و در زمستان توسط سیکل معکوس تبرید ( هیت پمپ) گاز داغ مبرد باعث گرم شدن محیط میشود.

عناوین

مزیت اصلی وی آر اف چیست؟

مزیت اصلی در سیستم VRF کنترل همزمان چند یونیت داخلی توسط یک کندانسور خارجی میباشد، که این امر از طریق کنترل جریان گاز مبرد انتقالی به فن کویل ها میباشد که بسیار به کنترل ظرفیت و کاهش مصرف برق کمک میکند و باعث راندمان بالای این سیستمها میشود به این ترتیب که مقدار گاز ارسال شده به هر فن کویل بسته ظرفیت مورد نیاز براساس دمای تنظیم شده اون بخش یا اتاق صورت میگیرد. که البته این قابلیت بیشتر در میان فصل ها و فصول بهار و پاییز که دمای هوا نه خیلی گرم است و نه خیلی سرد خود را نشان میدهد چون در این زمانهاست که افراد بسته به سلایق خود دمای محیط را ممکن است بسیار متفاوت از یکدیگر تعیین کنند که هوشمند بودن وی ار اف در این زمانها بسیار به کاهش مصرف انرژی کمک میکند.

vrf تقسیم جریان مبرد بین یونیتهای داخلی در

انواع VRF

1- EHP مخفف (Electric Heat Pump) که همان سیستم وی ار اف رایج میباشد و در آن یک یا چند الکتروموتور اینورتر بوسیله انرژی برق کمپرسورهای موجود در یونیت خارجی که از نوع اسکرال میابشند را به چرخش درآورده و کمپرسور گاز موجود در سیکل تبرید را متراکم میکند .

2- GHP مخفف (Gas Heat Pump) که سیستم رایجی در ایران نمیباشد که در آن موتور احتراق داخلی گازسوز پیستونی وظیفه به چرخش درآوردن یک یا چند کمپرسور و عمل متراکم کردن گاز مبرد را به عهده دارد .

VRF قسمتهای مختلف

اجزای یونیت خارجی vrf: یونیت خارجی ی همان کندانسنگ یونیت در سیستمهای وی ار اف شامل اجزای اصلی کمپرسور اینورتر، موتور الکتریکی دورمتغیر، کندانسور، فن و موتور DC فن ، شیر انبساط الکترونیکی ، برد الکتریکی و سیستم کنترلی ، جدا کننده روغن (Oil Separator) ، آکومولاتور، بدنه دستگاه و شاسی میباشد.

 اجزای یونیت خارجی وی ار اف

ایونیت داخلی vrf: یونیت داخلی وی آر اف  نوعی فن‌کویل است که به جای کویل آبی دارای کویل dx می‌باشد، اجزای اصلی یونیت داخلی شامل اواپراتور با لوله های مسی و فین آلومینیومی، الکتروموتور، ترموستات، سینی درین، فیلتر، بلوور فن، هوزینگ بلوور فن و بدنه میباشد.

قابلیتهای سیستم وی آر اف چیست؟

  1. مصرف برق پایین تر نسبت به سایر سیستمهای سرمایشی تبریدی
  2. استفاده از تنها یک نوع انرژی (برق) جهت ایجاد سرمایش و گرمایش (heat pump) و حذف کامل آب از سیستم
  3. حذف سیستم موتورخانه از ساختمان و استفاده بهینه از فضا برای پارکینگ یا دیگر مقاصد
  4. بازدهی vrf تا حدود EER=4.3 و COP= 4.4 میباشد که نسبت به دیگر سیستمها بالا میباشد
  5. قابلیت کنترل کامل ظرفیت در زونهای مختلف به تفکیک
  6. ظرفیتهای متنوع کندانسینگ یونیتهای خارجی
  7. تنوع در اشکال و ظرفیتهای مختلف یونیتهای داخلی
  8. قابلیت اتصال یک کندانسینگ یونیت به چندین یونیت داخلی با اشکال و ظرفیتهای مختلف
  9. توانایی اتصال به سیستمهای هوشمندسازی جهت کنترل بیشتر
  10. کاهش رطوبت نسبی داخل ساختمان در نقاطی که رطوبت هوا بالا میباشد
  11. حذف سیستم لوله کشی آب از ساختمان جهت گرمایش و سرمایش درصورت استفاده از سیستم هیت پمپ vrf .
  12. قابلیت نصب کویل آب گرم جلوی پنلهای سقفی توکار و یونیتهای کانالی (در صورت استفاده نیاز به تامین آب گرم دارد).
  13. به دلیل محدودیت ظرفیت کندانسینگ یونیتهای خارجی در سیستمهای vrf ، آنها را میتوان از 2تا 4 دستگاه بصورت مدولار به یکدیگر متصل نمود تا به ظرفیت بالاتری بصورت دستگاه یکپارچه دست پیدا کنیم .

VRF مشکلات و معایب در سیستمهای

  1. گران بودن آن نسبت به سایر سیستمهای تهویه مطبوع
  2. هزینه برق در ایران بیشتر از هزینه گاز میباشد به همین جهت در حالت گرمایش هزینه بیشتری نسبت به تجهیزات گازسوز دارد
  3. در صورتی خرابی کامل یونیتهای داخلی یا خارجی یک برند را به سختی میتوان با برند دیگری جایگزین نمود
  4. حساسیت بالا در اجرای لوله مسی ها به دلیل فشار بالای گاز مبرد R410 در سیکل تبرید و اتصالات متعدد در سیستم لوله کشی مسی وی آر اف
  5. هزینه اجرای لوله مسی وی آر اف بالاتر از لوله کشی در سیستمهای دیگر میباشد
  6. در صورت خرابی یا نشتی در سیستم لوله کشی به دلیل طول لوله کشی زیاد و بی رنگ و بی بو بودن گاز مبرد آن نشتی یابی سیستم بسیار مشکل میباشد و شامل هزینه بالایی میشود.

تفاوت سیستمهای دارای کمپرسور اینورتر و ساده

در ابتدا سیستمهای تهویه مطبوع تولید شده همگی از نوع تولید شده با کمپرسور ساده که فقط در دو حالت رو شن و خاموش ( 0 یا 100 درصد ظرفیت ) عمل میکردند تولید میشدند که در این حالت هر بار که کمپرسور خاموش میشد برای استارت دوباره در مدت زمان کوتاهی چند برابر جریان نامی آمپر برق بالا میرود و مصرف برق رو افزایش میداد که در طول زمان باعث استهلاک کمپرسور می‌شد. با گذشت زمان و اهمیت کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه ها برای داشتن دمای مطبوع در سیستم و ساختمانها تولید کنندگان را بر آن داشت تا به سمت تولید سیستمهایی بروند که بتوان کنترل ظرفیت روی تامین برودت مورد نیاز سیستم داشته باشند که در نتیجه منجر به تولید کمپرسورهایی گردید که به یک موتور متصل به سیستم اینورتر مجهز شدند.

در حالی که کمپرسور در وی ار اف قلب سیستم است ، اینورتر مغز آن سیستم است . یک اینورتر اطلاعات را از حسگرهایی دریافت می کند که شرایط عملکرد را نظارت می کنند و فرکانس مورد نیاز موتور کمپرسور را برای کنترل نرخ جریان مبرد تنظیم می کند و در نتیجه جریان و توان کمتری مصرف می شود.

مقایسه داکت ساده و اینورتر

تفاوت اصلی بین سیستمهای اینورتر در مقایسه با غیر اینورترها درنحوه عملکرد کمپرسور آنها است.

در یک سیستم تهویه مطبوع غیر اینورتر، کمپرسور فقط دو سرعت دارد که می تواند دمای مطلوب سیستم تهویه مطبوع در ساختمان را تامین کند به این ترتیب که با بالا رفتن دما و نیاز به سرماش بیشتر روشن شده و با 100 درصد ظرفیت کمپرسور وارد مدار شده و با رسیدن به دمای مورد نظر خاموش می‌شود؛ این یعنی کمپرسور به 0 درصد ظرفیت رسیده است. از طرف دیگر، موتور کمپرسور در داکت اسپلیت اینورتر به صورت مداوم روشن میباشد و سرعت را برای تغییر دما تنظیم می کند ، این بدان معناست که توان مصرفی می تواند بین 0 تا 100 درصد متغیر باشد یعنی سیستم هر مقدار انرژی جهت به جریان انداختن مبرد در سیستم لازم داشته باشد صرف میکند و این کار نسبت به روشن و خاموش کردن مکرر موتور از نظر صرف انرژی بسیار کارآمدتر بوده و موجب کاهش مصرف انرژی میشود.

    • در سیستمهای اینورتر نسبت به غیر اینورتر کاهش مصرف انرژی حدود 30 تا 50 درصد ( بسته به زمان ، مصرف کننده و نوع برند ) داریم و در نتیجه کاهش قابل توجه هزینه برق خواهیم داشت که به همان علت دور متغیر موتور کمپرسور بودن کمپرسور میباشد.
    • به دلیل سرعت متغیر موتور کمپرسور در وی ار اف صدای موتور آن به میزان قابل توجهی کمتر از خاموش و روشن شدن‌های مداوم کمپرسور در سیستمهای غیره اینورتر میباشد.
    • به همان علت روشن و خاموش شدنهای مکرر کمپرسور و در نتیجه دیگر قطعات هواساز دستگاه غیر اینورتر استهلاک کمپرسور و دیگر  قطعات بالاتر رفته و درنتیجه منجر به فرسودگی و کاهش عمر قطعات میگردد.
    • به دلیل روشن بودن مداوم کمپرسور در وی ار اف فشار کمتر به بار برقی دستگاه تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارد.
    • در سیستمهای اینورتر دار به دلیل متغیر بودن دور موتور ، کمپرسور در ابتدای روشن شدن دستگاه و لحضاتی میتواند با ظرفیت و توان بیشتری کار کند و سریعتر میتوانیم به دمای دلخواه محیط برسیم.
    • به همان علت دور متغیر بودن سیستمهای اینورتر و کاهش مصرف انرژی این دستگاهها دوستار محیط زیست نیز میباشند.
    • از لحاظ ظاهری و ابعاد داکت اسپلیت معمولی و اینوتر در یک برند تفاوتی با یکدیگر ندارند البته در برخی برندها که موتور هواساز آنها هم دورمتغیر میباشد ، ابعاد هواساز کمی بزرگرتر میشود.
    • به دلیل سافت استارت بودن دستگاههای اینورتر در هنگام روشن شدن و همچنین روشن و خاموش نشدنهای مکرر در هنگام کار نوسان برق کمتری ایجاد میکنند که باعث میشود دیگر وسایل برقی خانه از این نوسانات بالا و مکرر برق در امان بوده و کمتر خراب شوند.

مقایسه وی ار اف و داکت اسپلیت

  1. در هر دو یونیت خارجی ( به شکل کندانسور ) داریم اما در داکت اسپلیت فقط یک یونیت واحد ( ساده یا اینورتر ) با ظرفیت محدود میتوانیم داشته باشیم درحالیکه یونیت خارجی در ور آر اف میتواند از یک یونیت کوچک مینی وی ار اف تا چندین یونیت بزرگ با ظرفیتهای بالا که با یکدیگر ماژول میشوند و به ظرفیت تا بیش از 200 کیلووات دست پیدا کرد .
  2. در وی ار اف چندین یونیت داخلی با اشکال مختلف میتوانیم داشته باشیم ولی داکت اسپلیت از یک یونیت داخلی یا هواساز ( که به شکل فن کویل کانالی با کویل dx ) میباشد تشکیل شده است .
  3. در وی ار اف عبور جریان مبرد را از طریق لوله مسی برای انتقال به زونهای مختلف بین یونیتها جهت تامین سرمایش و گرمایش داریم اما در داکت اسپلیت عبور جریان هوا از طریق کانال بین اطاقها و دریچه ها سبب انتقال سرمایش یا گرمایش میشود .
  4. قابلیت کنترل دماهای متفاوت در زونها یا اطاقهای مختلف توسط یونیتهای داخلی در سیستم وی آر اف اما در داکت اسپلیت چنین قابلیتی نداریم و صرفا میتوانیم توسط دمپر و دریچه جریان هوای عبوری را کنترل کنیم .
  5. در هر دو سیستم هم میتوانیم دارای قابلیت هیت پمپ هم میتوانیم گرمایش را بوسیله سیکل عکس تبرید از مبرد داغ دریافت کنیم و هم میتوانیم از طریق کویل آب گرم بوسیله پکیج یا موتورخانه گرما را به اطاقها یا زونها انتقال دهیم .
  6. در سیستم هوشمند وی آر اف در نسلهای جدید میتوانیم هم زمان در یک یونیت یا زون گرمایش داشته باشیم و در یونیت یا زون دیگری سرمایش که چنین قابلیتی در داکت اسپلیت اصلا امکان پذیر نمیباشد .
  7. هزینه تمام شده مجموعا دستگاه و اجرای داکت اسپلیت حدود یک سوم هزینه دستگاه و اجرای وی آر اف میباشد البته بسته به برند دستگاهها و اینورتر بودن داکت اسپلیت میتواند متغیر باشد .
  8. در اجرای داکت اسپلیت هم هزینه لوله مسی داریم و هم کانالکشی ولی در اجرای VRF فقط هزینه اجرای لوله مسی داریم که به دلیل اتصالات متعدد و نحوه اجرای حساس آن هزینه بالایی دارد که تقریبا 25% هزینه دستگاه را شامل میشود .
  9. حجم لوله‌مسی اجرا شده در وی ار اف خیلی بیشتر از لوله مسی اجرا شده در داکت اسپلیت میباشد به همین جهت مقدار و هزینه شارژ گاز مبرد در مسیر لوله کشی وی آر اف به مراتب بیشتر از داکت اسپلیت میباشد که این خود باعث میشود اجرای لوله مسی وی آر اف بسیار حساس تر باشد چه را که در صورت نشتی در زمان استفاده هم پیدا کردن محل نشت گاز بسیار سخت‌تر و متحمل هزینه و تخریب بیشتری خواهد بود. همچنین به شارژ گاز خیلی بیشتری خواهد داشت که خود آن شامل هزینه زیادی میشود.

    مقایسه وی آر اف و داکت اسپلیت

مقایسه وی آر اف و چیلر و فن کویل

1- هر دو سیستم از یک یونت خارجی ( کندانسینگ یونیت در vrf و چیلر در سیستم چیلر و فن کویل ) و چندین یونیت داخلی به نام فن کویل که میتواند در انواع مختلف سقفی ، کاستی ، دیواری و کانالی باشند تشکیل شده اند.

2- از نظر شکل ظاهری فن کویل در هر دو سیستم خیلی شبیه به یکدیگر هستند اما از لحاظ ساختار داخلی کویل در وی آر اف از نوع dx و حاوی جریان مبرد گاز میباشد که هم میتواند سرمایش و هم گرمایش را از کندانسینگ یونیت به محیط انتقال دهد اما جنس کویل در فن کویل چیلر از نوع آبی میباشد که در آن آب سرد خروجی از چیلر یا آب گرم خروجی از موتورخانه در آن جریان دارد که وظیفه تبادل انرژی با محیط را به عهده دارند.

3- سیال خروجی از چیلر آب سردی آست که به دمای مورد نیاز رسیده و جهت تبادل دما با محیط توسط پمپ در فن کویلها به گردش در می آید ، درصورتیکه سیال خروجی از کندانسینگ یونیت وی آر اف مایع مبرد است که با دمای بسیار پایین به یونیتهای داخلی جهت تبادل دما با محیط بوسیله کمپرسور به گردش در می آید.

4- در ساختار چیلر برای انتقال دما از سیال سرد مبرد از واحد کندانسینگ به آّب و خنک کردن آب از اواپراتور ( که میتواند انواع مختلفی داشته باشد ) درون چیلر استفاده میشود درحالیکه اواپراتور در وی ار اف همان یونیتهای داخلی ( فن کویلها ) میباشند که سیال سرد درون آن جریان دارد.

5- به دلیل تفاوت سیال در دو سیستم لوله کشی بین یونیت خارجی و داخلی بسیار تفاوت دارد در vrf ارتباط بین یونیت داخلی و خارجی توسط لوله مسی که دارای انشعابات و اتصالات خاصی هسنتد به یکدیگر متصل میباشند اما ارتباط بین چیلر و فن کویل از طریق لوله آب که میتواند فلزی ، از جنس چند لایه یا pp باشد.

6- درصورتیکه نخواهیم از گرمایش تولید شده به صورت هیت پمپ با مصرف برق در وی ار اف استفاده کنیم میتوان در جلوی فن کویلهای از نوع سقفی و کانالی از کویل آبگرم استفاده کرد که برای این امر نیاز به لوله کشی مجزا آب گرم از موتورخانه یا پکیج تا یونیت داخلی ( فن کویل ) میباشد.

7- ترموستات یا پنل کنترلی یونیتهای داخلی در فن کویل معمولی صرفا پیام خاموش و روشن متناسب با دمای ست شده و سرعت دور فن را تنظیم میکند اما در وی آر اف پنل کنترلی علاوه بر این دو کار سیگنالهایی را به یونیت خارجی ارسال میکند تا متناسب با دمای مورد نیاز در آن زون سیال مبرد را به یونیت داخلی مربوطه ارسال کند.

مقایسه وی ار اف و چیلر فن کویل

تفاوت نسلهای مختلف تولید شده در VRF

 

  1. اولین نسل وی ار اف را میتوان همان مولتی اسپلیتها دانست تا کنون که برخی برندها تا نسل هفتم را عرضه کرده اند.
  2. می‌توان هوشمند تر شدن نسبت به نسل قبل تر خود را بیان کرد.
  3. استفاده بهینه از قابلیت هیت پمپ در نسلهای جدیدتر و همزان داشتن سرمایش و گرمایش در دو زون مختلف در یک ساختمان با یک واحد کندانسینگ یونیت.
  4. سیستم کنترل هر یونیت داخلی دارای قابلیتهای بیشتری نسبت به نسلهای قبل از آن ارائه میدهد.
  5. تنوع تولید در ظرفیتهای مختلف بیشتر شده و میتوان ظرفیتهای بالاتر دست پیدا کرد.

انتخاب VRF مناسب جهت پروژه

  •  اولویت در خرید وی اراف مانند مابقی کالاها همیشه کیفیت بوده که از برندهای با کیفیت و خوب میشه از vrf برند مدیا ، لاویتا ، TCL ، ال جی ، آکس و چند برند دیگر نام برد .
  • محاسبه ظرفیت برودت و گرمایش مورد نیاز هر اطاق یا بخش و در نهایت مجموع ظرفیت مورد نیاز جهت انتخاب یونیت خارجی وی آر اف .
  • انتخاب نوع یونیت داخلی براساس معماری داخلی ساختمان .
  • قیمت وی آر اف نیز درنهایت میتواند از عوامل تعیین کننده در انتخاب ما باشد .
  • برای ظرفیتهای بالاتر، محل قرارگیری کندانسورها انتخاب نوع یونیت خارجی در تعداد و ظرفیت آنها را تعیین میکند .
  • در شرایط کنونی VRF موجود در بازار یا انبار شرکتها نیز میتواند از عوامل تعیین کننده باشد .
  • شرایط لازم برای انجام لول کشی سیستم وی ار اف و همچنین جانمایی کندانسور و فاصله قرار گری آن از یونیتهای داخلی .
VRF لاویتا

DC Inverter mini VRF SystemTMV

  • مینی وی آر اف لاویتا محصول کمپانی TCL
  • از ظرفیت 10 الی 28 کیلووات ( 2.8 تا 8 تن) موجود میباشد
  • کمپرسور فول اینورتر DC
  • طراحی شده جهت لوله کشی طولانی
  • کنترل هوشمند از طریق اینترنت
  • مبدل حرارتی راندمان بالا
  • فناوری دقیق کنترل روغن
  • حالت بی صدای شبانه
.جهت دریافت قیمت و خرید وی ار اف لاویتا با شماره بالا تماس حاصل فرمایید 
وی ار اف مدیا

DC Inverter Midea VRF

  • وی ار اف مدیا محصول کمپانی Midea
  • از ظرفیت 12 الی 71.5 کیلووات (4-26 HP) موجود میباشد
  • کمپرسور فول اینورتر DC
  • طراحی شده جهت لوله کشی طولانی
  • کنترل هوشمند از طریق اینترنت
  • مبدل حرارتی راندمان بالا
  • فناوری دقیق کنترل روغن
  • حالت بی صدای شبانه
.جهت دریافت قیمت و خرید وی آر اف مدیا با شماره بالا تماس حاصل فرمایید 
وی ار اف لنزور

DC Inverter SystemTMV

  • وی آر اف لنزور 
  • از ظرفیت 13.7 الی 60.7 کیلووات (5-22 HP) موجود میباشد
  • کمپرسور فول اینورتر DC
  • طراحی شده جهت لوله کشی طولانی
  • کنترل هوشمند از طریق اینترنت
  • مبدل حرارتی راندمان بالا
  • فناوری دقیق کنترل روغن
  • حالت بی صدای شبانه
.جهت دریافت قیمت وی ار اف خانگی لنزور با شماره بالا تماس حاصل فرمایید 

TCL VRF

  • VRF محصول کمپانی TCL
  • از ظرفیت 13.7 الی 99.4 کیلووات (5-36 HP) موجود میباشد
  • کمپرسور فول اینورتر DC
  • طراحی شده جهت لوله کشی طولانی
  • کنترل هوشمند از طریق اینترنت
  • مبدل حرارتی راندمان بالا
  • فناوری دقیق کنترل روغن
  • حالت بی صدای شبانه
.جهت دریافت قیمت وی آر اف ال جی با شماره بالا تماس حاصل فرمایید 
فن کویل کاستی یک طرفه وی آر اف

پنل کاستی یک طرفه وی آر اف مدیا

  • vrf محصول کمپانی TCL
  • از ظرفیت از ظرفیت 9,000 الی 55,000 (Btu/h) موجود میباشد
  • پنل کاستی با قابلیت هدایت جریان هوا به یک جهت
  • دارای پمپ درین
.جهت خرید وی آر اف مدیا با شماره بالا تماس حاصل فرمایید 
فن کویل کاستی چهار طرفه

پنل کاستی چهار طرفه وی ار اف ال جی

  • vrf محصول کمپانی TCL
  • از ظرفیت از ظرفیت 9,000 الی 55,000 (Btu/h) موجود میباشد
  • پنل کاستی با قابلیت هدایت جریان هوا به چهار جهت
  • دارای پمپ درین
.جهت خرید وی آر اف ال جی با شماره بالا تماس حاصل فرمایید 

فن کویل کانالی فشار استاتیکی بالا

  • محصول کمپانی TCL
  • از ظرفیت از ظرفیت 22,000 الی 191,000 (Btu/h) موجود میباشد
  • دارای فشار استاتیکی بالا جهت ایجاد جریان هوای کافی در کانال کشی طولانی
  • قابلیت نصب کویل آب گرم جلوی دستگاه

یونیت داخلی زمینی و سقفی

  • محصول کمپانی TCL
  • از ظرفیت 15,000 الی 55,000 (Btu/h) موجود میباشد
  • بسیار آرام و کم صدا
  • دارای فشار استاتیکی متوسط جهت ایجاد جریان هوای مناسب

پنل سقفی توکار فشار استاتیکی متوسط

  • محصول کمپانی TCL
  • از ظرفیت 15,000 الی 55,000 (Btu/h) موجود میباشد
  • دارای فشار اتستاتیکی متوسط مناسب جهت کاناکشی کوتاه
  • قابلیت نصب کویل آب گرم جلوی دستگاه

پنل دیواری

  • VRF محصول کمپانی TCL
  • از ظرفیت 7,000 الی 24,000 (Btu/h) موجود میباشد
  • بسیار آرام و کم صدا
  • بسیار زیبا با فشار هوا و cfm مناسب
.جهت دریافت قیمت و خرید وی ار اف مدیا با شماره بالا تماس حاصل فرمایید 

پنل سقفی توکار فشار استاتیکی پایین

  • محصول کمپانی AUX
  • از ظرفیت 6,000 الی 27,000 (Btu/h) موجود میباشد
  • دارای فشار استاتیکی پایین مناسب جهت قرار گیری جلوی دریچه
  • بسیار آرام و کم صدا
  • قابلیت نصب کویل آب گرم جلوی دستگاه
ریموت کنترل ( ترموستات )
  • ترموستات و ریموت کنترل انواع برندها
  • ترموستات اطاقی بسیار زیبا
  • پنل کنترل دیجیتال
  • قلبلیت کنترل دمای سرد و گرم
  • قابلیت اتصال به سیستمهای هوشمند
انجام کلیه امور مربوط به لوله کشی وی ار اف و اجرای زیرساخت و نصب و راه اندازی انواع برندهای مختلف توسط کارشناسان مجمعه صورت می‌پذیرد vrf